SKAKO Vibration – Eksperter i Vibrationsteknologi

SKAKO Vibration er en af Europas største producenter af vibrationsudstyr. Maskiner med vibration bruges gennemgribende til materialehåndtering indenfor hardware, mine og genbrugsindustrien. Sortimentet består af

Fødere
Heavy Duty Grizzlyfødere
Transportører
Sigte
Pakkemaskiner
Sorterings- og doseringsmaskiner

Som kompletterende produkt producerer SKAKO også hejse og tippere. 

Vibration er en mangfoldig teknik som aktiverer, transporterer og separerer produkter indenfor tung og let industri. Med hjælp af vibration skaber man et jævnt flow og en optimal spredning af materialet. Man kan løse de sværeste opgaver i de mest krævende miljøer, da maskinerne klarer både høje temperaturer, kraftige slag og håndtering af skarpe materialer. De hårdføre maskiner har lang levetid, hvilket gør brugen af vibrationsteknikken til en fornuftig investering. 

SKAKO’s målsætning er at udvikle vibrationstekniske løsninger som lever op til nuværende og fremtidige behov hos kunderne. Det gør man ved hjælp af erfaring, viden, fleksibilitet og en forståelse for kundernes aktuelle krav.

For mere information om SKAKOs produkter og løsninger, venligst kontakte SKAKO’s Key Account Manager for Danmark, Jens Jørgen Pedersen via e-mail eller telefon 25 69 77 10.    

DRIVEN LIFT TIPPER

HYDRAULIC TIPPER

PACKAGING SYSTEM