SKAKO Vibration – Experts in Vibration Technology

SKAKO Vibration is een van de grootste Europese producenten van trilsystemen. De machines worden gebruikt in een breed en compleet assortiment op het gebied van materiaal handling, zoals o.a. : 

  • Buffertrilgoten
  • Grizzly trilzeefgoten
  • Trilzeven
  • Tril-transportgoten
  • Wastrommels

SKAKO VIBRATION is een zeer professionele en ervaren partner, gespecialiseerd in de levering  van trilsystemen die  bulk materiaal  transporteren, separeren en doseren.  Door het gebruik van vibratie technologie , wordt een regelmatige en constante lading van producten bereikt die ervoor zorgt dat een hoge graad van procesefficientie en continuiteit bereikt wordt.  De machines kunnen moeilijke opgaven oplossen, kunnen o.a. in zware omstandigheden  functioneren , kunnen hoge temperaturen doorstaan en zijn in staat om zware, scherpe en ook verhakende producten te verwerken.  Dit betekent niet alleen dat de machines robuust en duurzaam zijn , maar betekenen ook een zekere en veilige investering voor de klant.

Het doel van SKAKO VIBRATION is het ontwikkelen van oplossingen door gebruik te maken van vibratie- en engineeringstechnologie die voldoet aan de huidige en toekomstige behoeften en wensen van de klant. SKAKO Vibration streeft ernaar dit doel te bereiken in nauwe samenwerking met de klant  door toepassing van een hoog kennis niveau , flexibiliteit en het begrijpen van de actuele eisen van de klant.

Voor meer gedetailleerde informatie en toepassingsgebieden neem aub contact op met SKAKO Vibration via uw lokale  
verkoopadviseur Ronald Makovitz per E-mail : rma(at)skako.com.

DRIVEN LIFT TIPPER

HYDRAULIC TIPPER

PACKAGING SYSTEM